Bouw complete tuincentra

Deskundige begeleiding van A tot Z

Bij het bouwen van een nieuw tuincentrum komt veel kijken. Keuzes over funderingswerkzaamheden, staal en dek constructie, gevelbeplating, bestrating en technische installaties. Dan is het fijn als een specialist u kan adviseren met kennis van zaken. Iemand die u deskundig kan begeleiden over de inrichting of installatie van licht, data, verwarming en andere zaken.

Neem contact op

alles binnen afgesproken budget en tijdspad

Groot netwerk van vakmensen

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk van vakmensen, is uw gehele project bij ons in goede handen. Vanaf de eerste schets totdat u de sleutel omdraait om het pand in gebruik te nemen heeft u één contactpersoon die alles in goede banen leidt. En dat alles binnen het afgesproken budget en de gestelde tijdsplanning.

Door heldere afspraken geen zorgen

Samen met u brengen wij alle werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren zorgvuldig in kaart. Op basis hiervan ontvangt u een uitgebreide en gedetailleerde offerte met passende prijs. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij conform de afgesproken planning aan de slag. Door heldere afspraken heeft u geen zorgen meer tijdens de bouw en u kunt uitkijken naar de afgesproken datum van oplevering.

Veel voordelen

Het combineren van fundatie werkzaamheden, de bouw van de kas, maar zeker ook de technische installaties en overige bouwkundige werkzaamheden leidt tot financiële voordelen, een kortere bouwtijd en de perfecte afwerking.

Dak constructie scherming tuincentra bouw 1

U heeft één vast aanspreekpunt tijdens de gehele bouw. De korte lijnen zorgen voor transparante oplossingen en duidelijke afspraken. Het resultaat is een gestroomlijnde bouw.

Koert Touw

Heldere afspraken en oplossingen

Totaal ontzorgen voor een acceptabele prijs

Alle werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren brengen wij samen met u zorgvuldig in kaart. Op basis hiervan ontvangt u een uitgebreide en gedetailleerde offerte met passende prijs. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij conform de afgesproken planning aan de slag. Door heldere afspraken heeft u geen zorgen meer tijdens de bouw en u kunt uitkijken naar de afgesproken datum van oplevering.

 

Meer informatie?

Interesse in een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

* verplichte velden