Bouw gekoelde verkoopruimtes

Deskundige begeleiding van A tot Z

Bij TC Projecten BV bent u aan het juiste adres voor een complete oplossing op het gebied van gekoelde bloemenverkoop. Wij bieden niet alleen hoogwaardige koelruimtes, maar adviseren u ook graag over de beste integratie ervan in uw tuincentrum.

Neem contact op

UITGEBreide dienstverlening

Totaal oplossingen

Met onze uitgebreide dienstverlening zorgen wij voor een totaaloplossing die uw tuincentrum aanzienlijk meerwaarde biedt. Denk hierbij aan een geïsoleerde betonvloer, koelcelwanden en -dak, glazen puien en elektrische schuifdeuren, koelinstallaties, elektra en verlichting, en wateraansluitingen.

Door heldere afspraken geen zorgen

Samen met u brengen wij alle werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren zorgvuldig in kaart. Op basis hiervan ontvangt u een uitgebreide en gedetailleerde offerte met passende prijs. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij conform de afgesproken planning aan de slag. Door heldere afspraken heeft u geen zorgen meer tijdens de bouw en u kunt uitkijken naar de afgesproken datum van oplevering.

Veel voordelen

Het combineren van werkzaamheden leiden tot financiële voordelen, een kortere bouwtijd en de perfecte afwerking.

Gekoelde verkoopruimte Abbing TC Projecten 3

Gedurende het hele bouwproces heeft u één vaste contactpersoon. Dankzij deze directe communicatielijnen kunnen we transparante oplossingen vinden en heldere afspraken maken. Het eindresultaat is een efficiënte en georganiseerde bouw.

Koert Touw

Heldere afspraken en oplossingen

Totaal ontzorgen voor een acceptabele prijs

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen verzorgen. Laat ons uw gekoelde bloemenverkoop naar een hoger niveau tillen!

 

Meer informatie?

Interesse in een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

* verplichte velden