Nieuwbouw, verbouw of renovatie van tuincentra

turn-key project, aanbouw of Renovatie van uw tuincentrum

Voor uw nieuwe tuincentrum zoekt u de professionele bouwer die begrijpt wat u wilt. Of het nu gaat om een turn-key project, aanbouw of een renovatie. Vakmensen waar u – letterlijk en figuurlijk – op kunt bouwen. En dat natuurlijk binnen het afgesproken budget en de gestelde tijdsplanning. Zoek niet verder, we informeren u graag tijdens een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

DSC 2850

Van schets tot oplevering, alles in goede handen

Als u een nieuw tuincentrum wilt bouwen, start een complex proces met vele technische beslissingen. Zaken zoals regelgeving, vergunningen, technische installaties, sanitair, looproutes en inrichting van verkoopruimtes. Door onze jarenlange ervaring en het inzetten van vakmensen is op al deze vlakken uw project bij ons in goede handen. Vanaf de eerste schets tot de oplevering, heeft u één contactpersoon die alles in goede banen leidt.

DSC 2873

Renoveren is financieel interessanter dan nieuw bouwen

Heeft u te weinig ruimte of een lekkend dak? Wilt u een duurzaam pand en denkt u aan zonnepanelen? Een renovatie is dan vaak financieel interessanter dan alles slopen en nieuw bouwen. Door het juiste advies realiseren wij voor u een verbouwing met het beste resultaat. De gehele planning, organisatie en begeleiding van uw project is in handen van één vast team. 

Voordelen van TC projecten

Samenwerken met TC Projecten biedt u vele voordelen:

  • Één aanspreekpunt van begin tot eind;
  • Praktische kijk op bouwkosten en invulling ervan; 
  • Snelle en vakkundige bouw door ons uitgebreide netwerk;
  • Vroegtijdig inzicht in de kosten door duidelijke werkwijze;
  • Uitgebreide kennis van de tuincentra branche, van bouwkundig advies tot  technische installaties;
  • Gegarandeerd geen meerwerk!

Genoeg redenen om contact met ons op te nemen; we helpen u graag!

Breedkap kas constructie tuincentrum bouw

kennis en ervaring in technische installaties

Onze kwaliteit zit in een schat aan kennis en ervaring in technische installaties die tegen een betaalbare prijs wordt geïnstalleerd. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij onze werken en projecten netjes uitvoeren en snel afronden. Wij verzorgen installatiewerk voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze tuincentra zijn van een hoogwaardige kwaliteit - klaar voor de toekomst. We zorgen dat uw kas optimaal functioneert en uw klanten in een inspirerende winkelomgeving worden ontvangen. Zodat ze graag terugkomen.

 

 

GroenrijkDoetinchem7

Zoekt u een deskundige en ervaren bouwer die uw project van A tot Z begeleidt? TC Projecten is de juiste partij voor u!

Koert Touw
DSC 2850

Het beste resultaat

We werken samen met de beste leveranciers in dit vak, professionele vaklui die ervoor zorgen dat alles klopt. Onze experts werken volgens de normen en richtlijnen van Metaalunie. Door duidelijke afspraken weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Dat geeft u zekerheid en resultaat.

DSC 2873

Optimale prestaties

Het doel is om de prestaties van het gebouw in zijn geheel te optimaliseren. Door naar de functies van de verschillende zones te kijken, stemmen wij de klimaattoepassingen van die zones groepsgewijs en ideaal op elkaar af. Zelfs op extreme omstandigheden, zoals een hittegolf, extreme kou of droogte, hebben we de oplossing die voor u het beste past.

DSC 2888

Innovatieve concepten

Door onze jarenlange ervaring bieden we u innovatieve concepten. We kijken verder en zoeken oplossingen voor de problemen van vandaag; denk aan het realiseren van bredere regengoten om overlast van hevige regenval te beperken. Zo ontwikkelen we de nieuwe generatie tuincentra; duurzaam, innovatief en multifunctioneel.