renovatie tuincentra

DE JUISTE ONDERSTEUNING, BEGELEIDING EN UITVOERING

Heeft u te weinig ruimte, te hoge energiekosten of een lekkend dak? Een renovatie is dan vaak financieel interessanter dan slopen en nieuw bouwen. Door het juiste advies realiseren wij voor u een verbouwing met het beste resultaat. De gehele ondersteuning, begeleiding en uitvoering van uw project is in handen van een vast team. 

Neem contact op

voordelen renovatie tuincentra

Uw klant Meer gemak en ruimte, voor u extra verkoopgebied

Extra overdekte verkoopruimte creëert voor uw klant meer winkelgemak. Deze ruimte kan gebruikt worden voor een groter assortiment of een horecagelegenheid. Allemaal belangrijke zaken voor tuincentra van de toekomst.

Efficiënte werkwijze en transparante planning

Ook een overkapping of renovatie is bij ons in goede handen. Door korte lijnen, een strakke en transparante planning, een efficiënte werkwijze en de inzet van vakmensen heeft u hier geen zorgen aan.

Dak renovatie tuincentrum

Meer gemak en ruimte voor de bezoeker, voor u extra verkoopgebied. Uw wensen staan centraal in onze vakkundige aanpak.” 

Jeroen Smiemans

Wij brainstormen graag met u over de opties.

Extra overdekte verkoopruimte creëert voor uw klant meer winkelgemak, meer ruimte voor een groter assortiment of een horecagelegenheid. Allemaal belangrijke zaken voor tuincentra van de toekomst.

Wilt u open blijven tijdens de verbouwing? Heeft u een beperkt budget? Alles is mogelijk! Wij brainstormen graag met u over de opties.

Meer informatie?

Als u uw gegevens invult, nemen we z.s.m. contact met u op:

* verplichte velden