Van gesprek tot oplevering

 

korte lijnen en strakke en transparante planning

Door korte lijnen, een strakke en transparante planning, een efficiënte werkwijze en de inzet van vakmensen weet u precies wanneer u de sleutel kunt omdraaien voor uw klanten.

Neem contact op

Efficiënte Werkwijze

Van gesprek tot oplevering

Van oriënterend gesprek tot de (turn-key) oplevering van uw kas… Wat kunt u precies verwachten, hoe gaat het in zijn werk? Het is belangrijk dat u weet hoe het proces verloopt.

  • Tijdens een inventariserend gesprek komen wensen en mogelijkheden aan de orde. U ontvangt een prijsindicatie en eventueel een ruw schetsontwerp.
  • In één of meerdere vervolggesprekken gaan we dieper in op de details. Dit zal resulteren in een technische omschrijving en een gespecificeerde offerte. Hierin staat alles wat afgesproken is, zoals techniek, materiaalgebruik en planning. Op verzoek en op basis van onderlinge afspraken kunnen wij ook een gedetailleerd ontwerp verzorgen.
  • Na het tekenen van de opdracht voor uitvoering van het project starten wij met de bouwvoorbereiding. In deze periode worden de bouwtekeningen vervaardigd en de fabricage gestart. In onderling overleg zal een gedetailleerde bouwplanning worden opgesteld.
  • Na de bouwvoorbereiding wordt begonnen met de daadwerkelijke realisatie van het project. Tijdens deze uitvoeringsfase zullen regelmatige bouwteam vergaderingen gehouden worden, waarin de voortgang en de kostenbewaking besproken worden.
  • Onze dienstverlening eindigt niet bij de oplevering, u kunt rekenen op uitgebreide garanties en service. Graag maken wij aanvullende afspraken over periodiek onderhoud, waardoor uw gebouw en installaties in topconditie blijven.
GroenrijkDoetinchem7

Alles in handen van een Professioneel team

Zo is de gehele planning, organisatie en begeleiding van uw project is in handen van een vast professioneel team. Denk hierbij ook aan zaken als regelgeving en vergunningen, technische installaties (verwarming, klimaatcontrole, energiebesparing, toepassing van zonnepanelen enz.), bouw van kantoor en sanitair en parkeerplaatsen. Onze experts zorgen ervoor dat alles klopt!

 

 

Voor vragen of meer informatie:

Onze dienstverlening eindigt niet bij de oplevering, vanzelfsprekend kunt u contact met ons opnemen als u problemen of vragen hebt. We helpen u graag.

* verplichte velden