Tuincentrum De Wilskracht

De Wilskracht

Groenrijk De Wilskracht heeft ons ingeschakeld voor de realisatie van een buitenoverkapping. Deze overkapping aan de voorkant van het tuincentrum heeft een oppervlakte van meer dan 250 m2. Hoewel het een aparte structuur zal zijn, wordt hiermee de overdekte verkoopruimte van het huidige tuincentrum vergroot.

Extra verkoopruimte

De overkapping wordt gedurende het grootste deel van het jaar gebruikt als verkoopruimte voor potgrond. Tijdens de kerstperiode dient het als verkoopruimte voor kerstbomen en andere kerstartikelen. Om ervoor te zorgen dat het een samenhangend geheel vormt en bijdraagt aan een nog mooier tuincentrum in Den Haag, krijgt de overkapping dezelfde uitstraling als de entree.

complete Bouwwerkzaamheden

Wij zijn verantwoordelijk zijn voor de vergunningsaanvraag, heiwerkzaamheden, staaltekeningen en de volledige bouw van de overkapping. Het straatwerk en de graafwerkzaamheden wordt in samenwerking met De Wilskracht uitgevoerd. Samen maken we er wederom een prachtig project van.

De Wilskracht tuincentrum aanbouw overkapping

Renovatie glasgevel

Na de bouw van de overkapping heeft TC Projecten ook de glasgevel richting de buitenverkoop gerenoveerd, zodat de klant een beter zicht heeft op de buitenverkoop. Dit alles om in dit mooie tuincentrum nog meer winkelplezier te creƫren.

De opdrachtgever Jan de Baat is erg tevreden met de werkzaamheden en het eindresultaat.

Gevel na verbouwing