Tuincentrum De Wilskracht

De Wilskracht

Groenrijk De Wilskracht heeft ons ingeschakeld voor de realisatie van een buitenoverkapping. Deze overkapping zal een oppervlakte van meer dan 250 m2 beslaan en aan de voorkant van het tuincentrum worden gebouwd. Hoewel het een aparte structuur zal zijn, zal het de overdekte verkoopruimte van het huidige tuincentrum vergroten.

Extra verkoopruimte

De overkapping zal voornamelijk worden gebruikt als verkoopruimte voor potgrond gedurende het grootste deel van het jaar, en tijdens de kerstperiode zal het dienen als verkoopruimte voor kerstbomen en andere kerstartikelen. Om ervoor te zorgen dat het een samenhangend geheel vormt en bijdraagt aan een nog mooier tuincentrum in Den Haag, zal de overkapping dezelfde uitstraling krijgen als de "nieuwe" entree.

De Wilskracht tuincentrum aanbouw overkapping

complete Bouw overkapping

Wij zijn verantwoordelijk zijn voor de vergunningsaanvraag, heiwerkzaamheden, staaltekeningen en de volledige bouw van de overkapping. Het straatwerk en de graafwerkzaamheden zal in samenwerking met De Wilskracht worden uitgevoerd. Samen zullen we er wederom een prachtig project van maken.

WhatsApp Image 2023 07 17 at 15.34.51 1